Vi söker IT-tekniker

Vi fortsätter expansionen och söker nya medarbetare till vårt framgångsrika team där framgångsfaktorn ligger i vårt engagemang, vår höga lägsta nivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera den bästa lösningen för våra kunder.

Om oss
Haglöf & Nordkvist är ett B2B-företag som levererar IT, Print- och Telecomlösningar inom alla branscher. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Gävle, Borlänge och Falun. 

Tjänsten
Vi söker nu en IT-tekniker till vårt kontor i Falun. Via vårt affärsområde IT förser vi kunder med helhetslösningar inom kommunikation, säkerhet, server och lagring, klient, molntjänster m.m.

Tjänsten är utvecklande och omväxlande i en växande koncern. Haglöf & Nordkvist AB kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en säljdriven kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Beslut fattas snabbt och flexibilitet råder. I rollen kommer du att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll.

Kravprofil
Du har kännedom inom teknikområden som:

  • LAN/WiFi/WAN/Internet
  • Säkerhet: Firewall, IDS, VPN
  • Server och lagring WSP
  • Mailtjänster och SPAM-skydd
  • Klient HW och OS och Virusskydd 

B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska språket.

Erfarenhet
Du har några års erfarenhet som IT-tekniker. Det är meriterande om du arbetat självständigt mot externa kunder tidigare.

Personliga egenskaper
Vi söker personer med eget driv som vill ta egna initiativ, flexibel och stresstålig. I övrigt är du kommunikativ, har en positiv inställning och framför allt har du drivet och viljan att lyckas.

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan.
Skicka din ansökan till ansokan@hagnor.se
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Fredrik Dahl på telefon 0771-60 20 20 eller fredrik.dahl@hagnor.se

Tillträde
Omgående

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidare

Tjänstgöringsort
Falun

Kontakta oss