Integritetspolicy

För Haglöf & Nordkvist AB och dess dotterbolag (nedan kallad Haglöf & Nordkvist), är integritet och dataskydd av största vikt. För oss är det en självklarhet att följa aktuella lagar och regler i vårt dagliga arbete. Dessutom använder vi oss av etablerade standarder i vår utveckling av företagets IT-säkerhet.

När du kontaktar oss eller medarbetare på Haglöf & Nordkvist via e-post eller telefon sparas automatiskt personuppgifter som en naturlig del av e-kommunikation. Med personuppgifter innefattas namn, e-postadresser, telefonnummer och företagsuppgifter. Vid besök av vår webbplats sparas de vanligaste uppgifterna som din webbläsare lämnar automatiskt, såsom IP-adress och använd webbläsare – enbart i syfte att förbättra din upplevelse. I samband med informationsbyte med Haglöf & Nordkvist i affärssammanhang kan dina personliga uppgifter sparas i kundregister, leverantörsregister samt register för potentiella kunder och möjliga medarbetare. Vid affärsmässig relation kan dina personuppgifter även komma att sparas i vårt program för livestatistik.

Vid beställning av tjänst, önskemål om beställning och/eller inskick av material för beställning godkänner du att Haglöf & Nordkvist får behålla dina personuppgifter i affärsmässigt syfte. Personuppgifterna sparas under den tid som aktören är uppdragsgivare hos Haglöf & Nordkvist och upp till två år efter avslutad affärsmässig relation eller så länge som vi behöver den för att slutföra den uppgift informationen ursprungligen samlades in för. Dessutom behåller vi data längre om andra avtal eller omständigheter kräver det. Givetvis tar vi bort dina personuppgifter och data om du ber oss om det.

Haglöf & Nordkvist arbetar även med särskilda marknadsaktiviteter såsom nyhetsbrev och kampanjutskick. Uppdragsgivare bestämmer givetvis själv om han eller hon vill fortsätta att få utskicken eller avregistrera sig. Vi använder inte uppgifterna i annat syfte och säljer givetvis inte heller uppgifterna till tredje part. Däremot använder vi oss av externa leverantörer för att hantera vissa aktiviteter såsom nyhetsbrev och analytics, där vi även sparar viss personlig information. 

Vid kontakt med Haglöf & Nordkvist på sociala medier samt vid interaktion med de annonser vi publicerar i eget syfte såväl som våra uppdragsgivares genom kommentarer, likes och delningar, sparas data hos den aktuella medieplattformen. Sådan data sparas inte själv av Haglöf & Nordkvist. Personuppgifterna behandlas inte heller utanför den aktuella plattformen utan personens samtycke.

Vidare skyddar vi personuppgifter och våra enheter med dataskyddsprogram. För oss är det av största vikt att alltid skydda personlig data från externa hot.

Vid frågor eller kontakt i syfte för utdrag ur register, återkalla samtycke av hantering av personuppgifter eller ändringar, kontakta Haglöf & Nordkvist på info@hagnor.se

Kontakta oss