Office365.jpg

Följ med oss till molnet med Office 365

Efterfrågan att arbeta mobilt ökar ständigt. Anställda vill känna friheten över att kunna arbeta var och när de vill. Enligt en undersökning från Citrix uppger mer än hälften av dem som har möjligheten att arbeta hemifrån, från andra kontor, på resor eller när de vabbar att de arbetar mer än ordinarie arbetstid tack vare den ökade flexibiliteten. Ett flexibelt arbetsliv ökar också både produktivitet och kreativitet. Från arbetsgivarens håll krävs det att man lägger mer fokus på resultat än på närvaro men också att tekniken finns där. En teknik som är både säker och funktionell. Office 365 ger dig alla möjligheter till detta.

Vad är Office 365?
Office 365 är en molnbaserad tjänst från Microsoft som ger dig, enligt Microsoft själva, 365 dagar av ändlösa möjligheter. Och vi kan bara hålla med. Med Office 365 kan du vara produktiv när och var som helst. Du kan arbeta med dina filer från den enhet du önskar med tillgång till mail, kalendrar och kontakter. Du kan enkelt samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var någonstans du befinner dig, på valfri enhet. Office 365 är alltid uppdaterat och tillgängligt.


Säkerhet
Många kunder känner känner sig ofta oroliga kring säkerheten men en molnbaserad leverans behöver inte vara mindre säkert än ett ”eget” system. De frågor du som företag istället bör ställa och reglera är ”var finns min data”, vem har tillgång till den” och ”hur används den”. Med Office 365 äger du alltid rättigheterna till all din data och den får inte utnyttjas på något sätt. Genom regelbunden säkerhetskopiering och säkerhet i datacentren riskerar du inte att förlora din data. Office 365 är uppbygd helt efter de sekretesskrav som finns inom EU och EU´s sekretessexperter har godkänt metoden för internationell dataöverföring.

Office 365 ger dig

  • Alltid de senaste versionerna av Office-paketet.
  • En inloggning för alla system, samlat på ett ställe, 
  • vilket gör det enkelt att managera.
  • Fast månadskostnad.
  • Användarsupport på svenska.
  • Möjlighet att använda appar på alla typer av 
  • enheter: din dator, surfplatta eller smartphone.
  • Alltid tillgång till dina dokument, vart du än 
  • befinner dig i världen.
  • Smidig fildelning och fillagring i OneDrive.

Vi hjälper dig från start till mål(net)
Vi vet att det är en stor uppgift att flytta mängder av data till molnet men med planerade datamigreringar hjälper vi dig hela vägen och ser till att personalens arbete inte påverkas negativt under själva flytten.

Tiden är inne för molnet – följ med oss dit.

Kontakta oss