Engagemang

Att vara en del av idrottsrörelsen tycker vi är en självklarhet. Vi stödjer den positiva påverkan våra elitlag har både när det gäller att vara förebilder för våra ungdomar och deras inverkan som marknadsförare av vår region.

Under vintersäsongen stödjer vi IBF Falun. IBF Falun är en världsledande aktör inom innebandyn och sjufaldiga Svenska mästare och Champions Cup mästare. Föreningen nämns som en ledande innebandyförening i världen med, både dam och herrlag i verksamheten samt en bred ungdomssektion.

Vi har valt att stödja IBF Falun för att de har höga ambitioner och för att de är viktiga ambassadörer och spelarna är idoler till väldigt många ungdomar. En annan viktig faktor är att innebandyn är offensiv och den snabbast växande folkidrotten i Sverige. Det kommer att både kortsiktigt och långsiktigt ge oss bra möjligheter att synas i media och för en stor publik.

På sommaren agerar vi samarbetspartners till Falun/Borlänge GK och Älvkarleby GK samt att vi stöttar två individuella golfspelare i deras statsning mot den nordiska eliten. Johan Kjellin som spelar på Nordic Golf League och Malin Spångberg, nybliven Svensk Mästare i inomhus golf som till vardags spelar på den Svenska Touren.

Kontakta oss