Vi söker IT-säljare

Vi fortsätter expansionen och söker nya medarbetare till vårt framgångsrika team där framgångsfaktorn ligger i vårt engagemang, vår höga lägsta nivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera den bästa lösningen för våra kunder. 

Om oss
Haglöf & Nordkvist är ett B2B-företag som levererar IT, Print- och Telecomlösningar inom alla branscher. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Stockholm, Uppsala, Gävle, Borlänge och Falun. 

Tjänsten
Vi söker nu en driven IT-säljare till vårt kontor i Falun. Via vårt affärsområde IT förser vi kunder med helhetslösningar inom kommunikation, säkerhet, server och lagring, klient, molntjänster m.m.

Tjänsten är utvecklande och omväxlande i en växande koncern. Haglöf & Nordkvist AB kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en säljdriven kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Beslut fattas snabbt och flexibilitet råder. I rollen kommer du att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll.

 

Kravprofil
Vi söker dig som arbetat med B2B-försäljning tidigare, gärna inom IT. Vi förväntar oss en hög aktivitetsnivå och eget kundansvar samt stöd till övriga säljare i IT-frågor (Special Sale).

B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har goda kunskaper i det engelska språket.

Erfarenhet
Har du erfarenhet av uppsökande försäljning där du visat på goda resultat är det meriterande. Det är också meriterande om du arbetat i branschen tidigare, dock inget krav utan det viktigaste är förståelsen kring vad som skapar kundnytta samt dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi söker resultatorienterade, målmedvetna och engagerade personer som har viljan att bygga och skapa goda affärsrelationer. I övrigt är du kommunikativ, har en positiv inställning och framför allt har du drivet och viljan att lyckas.

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan. 

Skicka din ansökan till ansokan@hagnor.se.
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Stefan Karlsson på telefon 0771-60 20 20 eller stefan.karlsson@hagnor.se

Tillträde
Omgående

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidare

Tjänstgöringsort
FalunKontakta oss