iPhoneX_2.jpg

Välkommen till framtiden med nya iPhone X


Apples vision har alltid varit att skapa en iPhone där skärmen är allt. En enhet som är fullständigt uppslukande. Och så intelligent att den svarar på ett tryck, din röst eller till och med ett ögonkast. Med iPhone X är den visionen nu verklig. Välkommen till framtiden.

Skärmen är allt
På iPhone X täcker skärmen hela framsidan. Den nya Super Retina-skärmen är 5,8 tum och har eleganta, rundade hörn. Den bjuder på exakt färgåtergivning och hög ljusstyrka, tack vare den nya oled-tekniken.

Ny design helt i glas
Nu behöver du inte oroa dig för att skärmen går sönder. iPhone X är designad med marknadens tåligaste glas, både på fram- och baksida. Självklart står den emot vatten och damm.

Revolutionerande ingenkänning
Lås upp iPhone X genom att titta på den. Den nya True Depth-kameran på mobilens framsida läser av osynliga punkter i ditt ansikte och är så säker att du till och med kan använda den för mobila betalningar.

Säg det med en animojis
Visa din inre panda, gris eller räv. Det kanske roligaste med den nya True Depth-kameran är att du kan göra animojis, rörliga emojis, som anpassas efter ditt ansikte.

Snabbare än någonsin
iPhone X är både snabbare och smartare än tidigare generationer iPhones, men med samma suveräna batteritid. det nya chippet gör spel och appar med förstärkt verklighet ännu verkligare.

Trådlös
Trött på sladdar som samlar damm? Du behöver bara lägga iPhone X på laddplattan för att ladda batterierna extra snabbt och effektivt.Boka ditt exemplar idag!

För mer information om abonnemang och priser, vänligen kontakta på telefon 0771-60 20 20 eller via formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

*Obligatoriska uppgifter

Namn*
E-postadress*
Telefonnummer*
Ärende*  
 Kontakta oss