Effektivt_WIFI_2.jpg

Internet

För de flesta företag är internetanslutningen själva grunden till att arbetsdagen ska fungera och kräver en snabb och stabil uppkoppling.

Haglöf & Nordkvist levererar internetanslutning till företag eller organisationer med ett flertal tilläggstjänster så som brandvägg, virusskydd och säkerhetskopiering m.m. 

Med vår internettjänst kan du koppla upp hur många olika enheter, system och program du vill utan att behöva oroa dig för uppkoppling eller driftsäkerhet. Vi ser till att anställda har möjlighet att arbeta hemifrån via fjärrskrivbord och VPN-tunnlar. Vi har även möjlighet att koppla samman företags lokalkontor med hjälp av internet så att de får tillgång till gemensamma interna system. Vi hjälper dig helt enkelt med att hitta en lösning anpassad för just ditt företag.

I våra standardpaket ingår:

• Fast accessförbindelse
• Kundplacerad router eller motsvarande accessutrustning
• Dynamiska eller fasta IP-adresser
• 24-timmars driftövervakning per dygn, 365 dagar om året
• Garanterad tillgänglighet


Tilläggstjänster

Domännamn
Registrering av egen domän samt hantering av årliga förnyelseavgift. 

DNS
DNS-tjäns för administration av egna domäner.

Fasta IP-adresser
Tillhandhållande och prenumeration på publika IP-adresser.

Brandvägg
Tjänsten skyddas alltid som grund av brandväggar med generella regler mot kundens nät. Med tilläggstjänsten Brandvägg har du som kund möjlighet att sätta dina egna regler.

VPN
En VPN-lösning gör det enkelt för dig att knuta ihop flera kontor (LAN till LAN) med hjälp av Internet eller ge access till det egna lokala nätverkets resurser (klient VPN) när personalen befinner sig utanför kontoret.Kontakta oss