Molnet.jpg

Haglöf & Nordkvist och Telavox i nytt partnerskap

Haglöf & Nordkvist koncernen och Telavox har idag tecknat ett nytt partnerskap där Haglöf & Nordkvist kommer tillhandahålla Flow och agera som en Telavox Cloud Partner.

Haglöf & Nordkvist och Telavox har haft ett nära samarbete under många år men nu tar vi genom det nya avtalet, partnerskapet till nästa nivå.

Samarbetet innebär att vi kommer att erbjuda en av Nordens främsta telefoniplattformar tillsammans med våra smarta betalningsmodeller. Våra kunder kommer kunna ta del av telefonitjänsterna mer anpassad, optimerad och även integrerad med nätverk och andra kommunikationsttjänster ifrån bland annat Microsoft.

Haglöf & Nordkvist tar ansvar för hela leveransen, ifrån offert till faktura där vi kan anpassa villkor och sköta supporten lokalt. Våra möjligheter att nu paketera kundens telefonitjänster tillsammans med koncernens övriga tjänster är något
som de flesta av våra kunder efterfrågar vilket ligger helt i linje med vår affärsmodell, avslutar Filip Nordkvist, VD på Haglöf & NordkvistKontakta oss