Microsoft Office 365 - Säkerheten i första hand - ctl00_cph1_image

Säkerheten i första hand

Många kunder känner sig ofta oroliga kring säkerheten men en molnbaserad leverans behöver inte vara mindre säkert än ett ”eget” system. 

Nästan alla företag anser att datasäkerheten är viktigast när det gäller att arbeta mobilt men genom att övergå till lagring i molnet slipper du den enorma pressen med att skydda dina data. 

Med Office 365 äger du alltid rättigheterna till all din data och den får inte utnyttjas på något sätt. Genom regelbunden säkerhetskopiering och säkerhet i datacentren riskerar du inte att förlora din data. Office 365 är uppbygd helt efter de sekretesskrav som finns inom EU och EU´s sekretessexperter har godkänt metoden för internationell dataöverföring.

Att använda molnet innebär inte att du släpper kontrollen helt. Du har möjighet att ta över och fjärrstyra mobila enheter när det behövs, exempelvis låsa borttappade och stulna enheterför att begränsa åtkomst, återställa användarnamn och lösenord för att ge åtkomst när en enhet har hittats och rensa data från enheter som inte följer med.

Vi vet att det är en stor uppgift att flytta mängder av data till molnet men med planerade datamigreringar hjälper vi dig hela vägen, ser till att ingen information går förlorad och att du har ett fungerande system.

Tiden är inne för molnet – följ med oss dit.


Här kan du läsa mer om Office 365


Kontakta oss