Tele365.jpg

Tele365 – mer än telefoni

Kommunikationen på ett företag är så klart avgörande. Både mellan dig och dina kollegor och mot kunder och leverantörer. En effektiv och flexibel lösning gör att ni kan erbjuda snabbare och bättre service. Kommunikation idag är så mycket mer än bara röstsamtal. Vi mailar och chattar som aldrig förr, samtidigt som betydelsen av ett röstsamtal inte får glömmas bort. Med ”molnet” har det blivit lättare än någonsin att köpa och konsumera tjänster – men aldrig har det varit så svårt att hitta rätt produkt och tjänst för just dina behov.


Med vår funktion Tele365 får du en skalbar telefonväxel som stödjer alla former av telefoner, är helt operatörsoberoende och som kan anpassas i det oändliga helt efter dina behov. Den är alltid modern tack vare en mjukvarubaserad kärna och därför vet vi att vi har en telefonväxel som är både lättanvänd, framtidssäker och prisvärd. Den stödjer alla former av samarbete såsom röstsamtal, videosamtal, chatt och snabbmeddelande samt ljud-, video- och webbmöten.

Om ditt företag väljer Tele365 som telefonväxel får ni möjligheten att växa i er egen takt och nyttja de funktioner som passar er.


Tele365 är ...

... är skalbar och flexibel på betalningsmodell, storlek och funktionalitet.

... är helt operatörsoberoende.

... har hög stabilitet och driftsäkerhet.

... är användarvänlig och innehåller massor av funktioner och tjänster.

... erbjuds med valfri leveransmodell – i molnet eller kundplacerad.


Ladda ner produktblad här


Vill du veta mer om Tele365 och vad Haglöf & Nordkvist kan erbjuda? 
Kontakta oss via telefon eller via formuläret nedan.
*Obligatoriska fält

Namn*
E-postadress*
Företag*
Telefonnummer*
Meddelande  
 

  datorer_micollab.jpg
  team.jpg   contact.jpg
MiCollab
– klient 

Läs mer
  MiTeam 


Läs mer
  MiContact Center


Läs mer 


Kontakta oss