Servicetekniker i Västerbotten

Vi fortsätter vår expansion och söker fler medarbetare till vårt lagbygge. Vår framgångsfaktor ligger i vårt engagemang, vår höga lägstanivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera de bästa tjänsterna till våra kunder.

Haglöf & Nordkvist
Haglöf & Nordkvist är ett entreprenörsdrivet B2B-företag som sedan bolaget grundades lagt stort fokus på lösningar som sträcker sig bortanför våra kunders förväntningar. Vi levererar IT, Print- och Telefonilösningar inom alla branscher och våra kunder finns i hela Sverige. I vår värdegrund är vi tydliga med att vi skall göra både oss själva och våra kunder bättre. Våra kontor finns i Falun, Borlänge, Gävle, Uppsala, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå och Östersund. 

Tjänsten
Arbetet innefattar en variation av olika arbetsuppgifter så som felsökning, service, installation, och konfiguration av skrivare, multifunktionsskrivare, digitala tryckpressar mm. I arbetet ingår även felsökning, service och installation av mjukvaruapplikationer. Du utgår ifrån kontoret i Umeå eller direkt ifrån hemmet och du reser över dagen till våra kunder, först och främst i Västerbotten även om resor till närliggande distrikt kan förekomma. Du kommer även vara involverad i vissa kundprojekt tillsammans med övriga kollegor i teamet.

Vi tror att du har erfarenhet eller intresse för:  

 • Hårdvara skrivare, multifunktionsskrivare, digitala tryckpressar

 • Windows operativ

 • Fiery RIP:ar

 • Grundläggande kunskap inom nätverk

 • Övergripande it-förståelse

   

  Profil och kvalifikationer

  Vi tror att du är en positiv, driven och engagerad person som älskar att arbeta tillsammans med andra människor. Du är professionell i ditt arbete och du har en god samarbetsförmåga och social kompetens som underlättar ditt arbete med både kollegor och kunder. Du är flexibel och anpassningsbar och du arbetar med god struktur.

  Vi tror att du tidigare har arbetat som servicetekniker och du ser till att göra både oss och våra kunder bättre. Du är en problemlösare som ser det som en självklarhet att göra kunden nöjd och generera ett mervärde genom att i alla lägen agera professionellt, korrekt och med kundens bästa i fokus.

  Det är meriterande om du har erfarenhet i ett eller flera av områdena ovan. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket är en självklarhet och du innehar även B-körkort. 

  Placeringsort
  Kontoret i Umeå

  Förmåner
  Vi tycker det är viktigt att vår personal har det bra och du kan se fram emot att mötas av härliga kollegor och en del trevliga förmåner. Vi står självklart för alla arbetsredskap, bil, profilkläder, friskvårdsbidrag mm. Vi gillar utmaningar, tävlingar och gläds med våra kollegor så vi firar våra segrar ganska ofta.

  Ansökan
  Vill du arbeta på en utvecklande arbetsplats där vi lägger stort fokus på att göra varandra bättre, så vänta inte med din ansökan. 

  Intervjuerna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till ansokan@hagnor.se. Märk ansökan med "Servicetekniker". Sista ansökningsdag 23 feb 2020.

  Vi undanber all kontakt ifrån rekryterings- och bemanningsbolag i denna rekrytering.

  Har du frågor rörande tjänsten så kontaktar du Fredrik Nordkvist på telefon 070-302 45 12


Kontakta oss