Hosted_exchange.jpg

Hosted Exchange

Istället för att köpa en egen Exchange-server väljer många företag idag att hyra. Med Hosted Exchange betalar du som företag ett fast pris per användare och kan på så vis få ner kostnaderna rejält. Vi erbjuder Microsoft Exchange Server vilken är Microsofts lösning för e-post och samarbete i företag. Det är som i Office 365 fast utan de begränsningar som Office 365 medför.

I vår Exchangelösning har vi möjlighet att anpassa mailen helt efter ditt företags behov och tanken är att du som kund inte ska behöva ha någon egen IT-kompetens utan istället har ni full support och stöd från våra tekniker.

Exchange ger dig också möjligheten att, genom ett flertal funktioner som delade kalendrar, mappar, adressböcker m.m, enkelt samarbeta med kollegor. Ni kan boka möten med varandra, se varandras kalendrar, dela dokument och uppgifter.

Tillgängligt
Exchange fungerar tillsammans med Outlook, webbläsare och alla typer av mobila enheter; smartphones, surfplattor och bärbara datorer vilket gör att informationen alltid finns tillgänglig för användarna.

Säkerhet
Många kunder känner sig ofta oroliga kring säkerheten vid molnbaserade lösningar men genom en kraftig antispam och antimalware-tjänst skyddar vi din mailbox från oönskade mail, maillistor och infektioner.


Vi har också möjlighet att synkronisera användarnamn och lösenord med befintliga Active Directory Domäner vilket underlättar för dig som användare då du inte behöver komma ihåg flera inloggningsuppgifter.


Ladda ner produktblad härKontakta oss