SIP365

Ring till låga priser utan fasta avgifter 

SIP365 är en IP-baserad operatörstjänst för att ansluta er telefonilösning mot det publika nätet (PSTN) Anslutningen sker via ert bredband och erbjuder en hög kvalitet på samtal och tjänster.

Med SIP365 får ni en prisvärd anslutning som kan anslutas till vår växeltjänst, Tele365, men kan även användas tillsammans med andra företagsväxlar som har stöd för SIP-anslutning. 

Tillsammans med er tar vi på Haglöf & Nordkvist fram prisplan och abonnemang som passar just ert företag bäst genom att ta del av era ringmönster.

SIP365 låter er även integrera era mobiltelefoner och få tillgång till en riktig mobil anknytning. En mobil anknytning medför att mobilen blir en del av telefonväxeln och höjer tillgängligheten hos medarbetarna.

Ett byte till SIP365 är enkelt och ni behåller era befintliga telefonnummer. Önskar ni nya nummer tillhandahåller vi detta inom samtliga riktnummerområden i Sverige. Har ni verksamheter i andra länder kan ni även beställa utländska nummer och låta era kunder ringa till er lokala samtalstaxa.

Fördelar Sip365

Prisvärt – Spara upp till 50% mot nuvarande avtal.

Enkelt – Behåll era befintliga telefonnummer och komplettera med nya vid behov.

Kostnadseffektivt – Anpassat abonnemang utifrån företagets ringmönster.


Ladda ner produktblad härFöretag som ringer med Sip365
SIP-logos.jpg
Kontakta oss