Falun1.jpg

Säljare i Falun

Vi växer och söker nu en stjärnsäljare till kontoret i Falun. Vår framgångsfaktor ligger i vårt engagemang, vår höga lägstanivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera de bästa tjänsterna till våra kunder.

Haglöf & Nordkvist
Haglöf & Nordkvist är ett entreprenörsdrivet B2B-företag som sedan bolaget grundades lagt stort fokus på lösningar som sträcker sig bortanför våra kunders förväntningar. Vi levererar IT, Print, Konferens- och Telefonilösningar inom alla branscher och våra kunder finns i hela Sverige. I vår värdegrund är vi tydliga med att vi skall göra både oss själva och våra kunder bättre. Våra kontor finns i Falun, Mora, Gävle, Uppsala, Sundsvall och Umeå.

Tjänsten
Tjänsten förutsätter att du har en hög aktivitetsnivå och du är lyhörd, lösningsorienterad, målinriktad, positiv och orädd för förändringar. Du leder kunden genom hela affärsprocessen och bokar möten, besöker kunder, gör behovsanalyser, offererar, förhandlar och gör avslut. Du tar ansvar för dina kunder och utvecklar dessa samtidigt som du ser till att de blir fler. Till stöd i ditt arbete har du både dina fantastiska säljkollegor och tekniska specialister.

Vi tror att du tidigare har arbetat med B2B-försäljning och du ser till att göra både oss och våra kunder bättre. Har du inte branscherfarenhet så kan du vara lugn för vi lägger absolut störst vikt vid din personliga inställning.

B-körkort är ett krav och du behärskar det svenska och engelska språket både i tal och skrift.

Din profil
För att lyckas tror vi att du är en utpräglad tävlingsmänniska som är positiv, driven och engagerad person samtidigt som du besitter en god samarbets-förmåga som underlättar ditt arbete med både kunder och kollegor. Du vill utvecklas och ta ansvar för dina arbetsuppgifter samtidigt som du inger förtroende i kontakten med våra kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och anpassningsbar samtidigt som du arbetar med god struktur. Du är helt enkelt ett proffs!

Förmåner
Vi tycker det är viktigt att vår personal har det bra och du kan se fram emot att mötas av härliga kollegor och en del trevliga förmåner. Vi står självklart för alla arbetsredskap, profilkläder, friskvårdsbidrag, extra semesterdagar och du kör en modern tjänstebil. Vi gillar utmaningar, tävlingar och gläds med våra kollegor så vi firar våra segrar ganska ofta.

Placeringsort
Falun

Ansökan
Vill du arbeta på en utvecklande arbetsplats där vi lägger stort fokus på att göra varandra bättre, så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag 10:e september.

Intervjuerna sker löpande så skicka in din CV och personliga brev redan idag här 

PS. Skriv i ansökan "Säljare Falun"

Vi undanber all kontakt ifrån rekryterings- och bemanningsbolag i denna rekrytering.

Har du frågor rörande tjänsten så kontaktar du försäljningschef Tove Högbom på telefon 070-815 56 80

Kontakta oss