Bredband.jpg

Kära kund

Haglöf & Nordkvist Internet AB, säljer av sitt affärsområde Privatpersoner Internet till Bredband2. Affären genomfördes den 24 september och övertagandet sker den 1 december 2021.

— Haglöf & Nordkvist koncernen är inne i en expansiv fas och genom försäljningen av våra Privatkunder Internet så renodlar vi nu vår verksamhet och fokuserar på våra företagstjänster, säger Filip Nordkvist, vd på Haglöf & Nordkvist.

— Vi tror att detta blir bra både för Haglöf & Nordkvist, Bredband2 och framför allt våra kunder.
Bredband2 är en etablerad tjänsteleverantör och som Sveriges tredje största fiberleverantör ser de till att en halv miljon människor kan ta del av internets möjligheter. Förutom att leverera stabila tjänster och prisvärda tjänster så fokuserar de på starka kundrelationer. Det känns skönt att den här delen av vår verksamhet hamnar i trygga händer, fortsätter Filip Nordkvist.

Vad innebär övergången för mig som kund?
Övergången är enbart positiv. Du kommer behålla samma pris och pålitliga tjänster som du har idag, och inget avbrott kommer ske i samband med övergången. Dessutom kommer du få ta del av Bredband2:s större tjänsteutbud. Du kan redan nu spana in utbudet genom att surfa in på bredband2.com.

 

Det finns dock vissa saker som kommer förändras. Din faktura kommer framöver att komma från Bredband2 och skickas från PayEx Sverige AB. Med anledning av det kommer du oavsett tidigare faktureringsmetod få din faktura som pappersfaktura om du inte väljer att ändra faktureringsmetod på nytt. Det är först efter att du har mottagit din första faktura som du kan välja något annat betalningsalternativ, så som autogiro eller e-faktura. Med anledning av detta bjuder Bredband2 på den första fakturaavgiften. Läs mer om hur du byter faktureringsmetod på bredband2.com/blogg/faq-betalningsinformation

 

Även utseendet på fakturan kommer förändras. Exempelvis kommer din nästkommande faktura ha Bredband2:s logotyp och färger istället.

Vi vill passa på att tacka för förtroendet ni som kund givit oss genom åren samtidigt som Bredband2 hälsar Er varmt välkomna.

Med vänliga hälsningar

 

Filip Nordkvist


Kontakta oss