MiCollab – klient

Smidig kommunikation inom hela organisationen 

Möjligheten att arbeta när och varifrån du vill bara ökar och idag görs inte allt arbete vid ett skrivbord. Det görs i bilen, på promenaden till lunchen, när du vabbar eller i väntan på flyget. Idag kan arbetet innefatta att kollegor arbetar hemifrån, i olika tidszoner eller med individer utanför organisationen och därför är det viktigare än någonsin att ditt företag kan kommunicera och samarbeta enklare och mer effektivt oavsett var medarbetarna är eller hur de jobbar.

Vår klient Mitel® MiCollab är en lösning, med inbyggda funktioner för chatt, röst, video, textmeddelanden och webbkonferenser, som gör det enklare för anställda att kontakta andra och öppna upp isolerade gruppmiljöer. 

De anställda blir effektivare och får det lättare att dela med sig av idéer och kunskap inom hela organisationen och i slutändan kan de arbeta nästan var som helst – vid skrivbordet eller via den mobila enheten.

Fördelar MiCollab

Enkelt – Ett enda verktyg som förbättrar kommunikation och samarbete för individer och grupper.

Tillgängligt – Samarbeta var som helst och på vilken enhet som helst, med samma verktyg och samma användarupplevelse

Flexibelt – Flexibla driftsättningsalternativ – lokal eller molnbaserade – som kan utvecklas i takt med ditt företag när behoven ändras.

Praktiskt – Ger enkelt åtkomst till andras kunskaper, insikter och erfarenheter, vilket gör att affärsbeslut av högre kvalitet kan fattas snabbare. 


Ladda ner produktblad här


MiCollab ger dig en likvärdig klient oavsett vilken enhet du använder.

MiCollab.jpg
Kontakta oss