Tele365.jpg

Kundtjänstmedarbetare

Är du självgående, strukturerad och social? Är du dessutom stresstålig, noggrann och målmedveten samt har viljan att bygga och skapa goda relationer internt och externt? Då kanske du är vår nästa medarbetare.

Haglöf & Nordkvist är ett B2B-företag som levererar IT, Print, Telecom- och Kontorslösningar. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har kontor i Falun, Borlänge, Gävle och Uppsala. Vi fortsätter nu expansionen och söker en ny medarbetare till vårt team i Falun där framgångsfaktorn ligger i vårt engagemang, vår höga lägstanivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera den bästa lösningen för våra kunder.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Detta är en omväxlande tjänst i en växande koncern. Du kommer många gånger ha den första kontakten med kunden och vara vårt ansiktet utåt. Haglöf & Nordkvist kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Beslut fattas snabbt och flexibilitet råder. Du erbjuds ett utvecklande arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll. I det dagliga arbetet kommer du att:

 • Ta emot inkommande samtal och till viss del utgående samtal (återkoppling m.m)
 • Ansvara för inkommande serviceärenden
 • Hantera ärendesystem och boka in tekniker hos kund
 • Hantera viss felavhjälpning

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är social, serviceinriktad och vill jobba inom IT sektorn. Har du gått teknisk utbildning är det ett plus men absolut inget måste. Det är viktigt att du har intresse för att hjälpa andra människor och brinner för att lösa problem. Vi söker dig med PC/IT-vana. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Övriga språkkunskaper ses som meriterande. Vi förväntar oss en hög aktivitetsnivå och eget ansvar. Det är meriterande om du arbetat i liknande uppdrag tidigare och har erfarenhet från arbete i ärendehanteringssystem och anläggningsregister. I övrigt är du kommunikativ, har en positiv inställning och framför allt har du drivet och viljan att lyckas.

 • PC/IT-vana
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • God svenska och engelska i tal och skrift
 • Social
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Ansvarstagande

Om Haglöf & Nordkvist:
Haglöf & Nordkvist grundades 2006 och huvudkontoret ligger i Falun. Vi erbjuder helhetslösningar för print, telecom, it, fordons-it och kontor. Vårt mål är att effektivisera samtliga delar och göra både köpet och ägandet begripligt. Vi vet att rätt lösningar ger ökad försäljning, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet vilket i längden leder till förbättrad lönsamhet. Vi vet också att lösningar som är enkla att förstå sig på leder till mindre huvudvärk och en roligare arbetsdag. Med Haglöf & Nordkvist på kontoret kan du och dina medarbetare fokusera på kärnverksamheten istället för tekniken. Haglöf & Nordkvist sysselsätter ca 40-45 personer.

Sista ansökningsdag: 2018-05-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad och har du frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Rekryteringskonsult Julia Söderberg, 076-8281235 alt julia.soderberg@randstad.se

Du kan ansöka till tjänsten här


Kontakta oss